name

Softwarefirma står bag ESS-undervisningsmateriale

IPES skal levere kursusmateriale og kurser til det kommende forskningscenter European Spallation Source, ESS, i Lund.


Softwarefirmaet IPES skal udvikle uddannelsesmateriale som beskriver de standarder som den elektroniske dokumentation skal opfylde hos ESS. Ordren gælder ikke blot uddannelsesmateriale til ESS’ egne folk. Materialet skal også benyttes af en række samarbejdspartnere:

- ESS’ mekaniske ingeniører skal gennemgå denne uddannelse og værktøjerne skal også anvendes af deres leverandører, der indgår i et tæt udviklingssamarbejde med ESS, siger Henrik Bøgelund, CEO hos IPES.

Konstruktionen af ESS’ partikelaccelerator og tilhørende måleinstrumenter bliver en af de største og mest komplekse konstruktioner, som endnu er set. Al mekanisk konstruktion bliver udført i 3DExperience-platformen fra Dassault Systèmes, som vil blive brugt af ESS samt af talrige samarbejdspartnere i alle verdens regioner. For at strømline dette arbejde stilles der høje krav til undervisningsmaterialet.

- Vi har stor erfaring med hvordan Dassaults nyeste platform anvendes i industrien, og dette har vi kunne overføre til ESS, siger Henrik Bøgelund.

Tilmeld nyhedsbrev

×