name

Rambøll vinder bygherrerådgiverkontrakt for E-ELT

Det danske rådgivningsfirma Rambøll har vundet en stor kontrakt som bygherrerådgiver for ESO's teleskopprojekt E-ELT. 


Big Science er Big Business. Dette motto har vi brugt siden Big Science Sekretariatet (BSS) startede i 2010, og Rambølls bygherrerådgiver kontrakt med ESO, bekræfter at der er gode grunde for danske virksomheder til at være mere aktive på Big Science markedet, siger Søren Korsholm fra BigScience.dk og DTU Fysik.

- Som Industrial Liaison Officer for Danmark ved ESO, er jeg specielt stolt af at Danmark via Rambøll kommer til at støtte ESO i sit største og mest ambitiøse byggeprojekt til dato, siger Søren Korsholm.

For Lars Ostenfeld Riemann, Buildings Group Director hos Rambøll, er erfaringen med ESO også en øjenåbner i forhold til Big Science markedet.

- Uden BigScience.dk havde vi nok ikke fået information om ELT-udbuddet. BigScience.dk har rådgivet os i forløbet og har sørget for, at vi fik kontakt til de rigtige personer i ESO’s organisation.

Rambølls store kontrakt er et godt eksempel på de resultater, som samarbejdet mellem virksomheder og BSS kan resultere i.

- I sidste instans er det virksomheden, der skaffer ordren. Men BigScience.dk kan åbne dørene og gøre vejen lettere. Denne vigtige kontrakt er også et eksempel på at danske virksomheder med høj kvalitet og effektiv budgivning sagtens kan være konkurrencedygtige selv om ESOs tildelingskriterie er Lowest Compliant Bid, afslutter Søren Korsholm. 

Tilmeld nyhedsbrev

×