name

Grundfos har kontrakt hos ITER

Grundfos franske datterselskab har vundet kontrakt hos ITER, i forbindelse med levering af pumper til HVAC installationer i forbindelse med opførelse af den første bygning på ITER sitet med et samlet budget på 40 mio. Euro. 


Succesen er kommet i hus via et tæt lokalt, teknisk partnerskab mellem Grundfos France og OMEGA Concept (del af SUEZ Group), som er ansvarlig for alle tekniske installationer i forbindelse med byggeriet.

Denne første succeshistorie hos ITER har betydet, at Grundfos nu er gået fra en position som potentiel pumpe og pumpesystem leverandør til at være en godkendt leverandør hos Fusion For Energy (F4) - den europæiske organisation for ITER. Dette er et vigtigt skridt på vejen mod nye spændende ITER projekter.

Grundfos har haft fokus på ITER projektet i flere år og har løbende været i dialog med Søren Bang Korsholm (dansk Industrial Liaison Officer for ITER og F4E) omkring mulighederne for at opnå kontrakter hos ITER. Indsatsen, og det nære lokale samarbejde, har nu båret frugt og Grundfos håber, at denne første kontrakt, vil åbne dørene for nye partnerskaber og flere kommercielle kontrakter hos ITER i de kommende år.

Tilmeld nyhedsbrev

×