name

Webinar: Introduktion til Big Science-markedet

Få en grundig introduktion til Big Science-markedet og få mulighed for at stille spørgsmål, når netværksleder Juliette Forneris afholder et gratis webinar den 19. juni. 


Big Science-organisationer driver store, højteknologiske anlæg (f.eks. partikelacceleratorer og teleskoper), som kræver et hav af forskellige leverancer. Danmarks medlemskab af disse organisationer giver danske firmaer muligheder for at tilbyde deres produkter og ydelser og dermed konkurrere om flere milliarder af kroner i udbud fra disse organisationer.

Dette webinar henvender sig til danske virksomheder som gerne vil undersøge om Big Science-markedet er relevant for dem. Du får en introduktion til Big Science-markedet, med fokus på de organisationer som Danmark er medlem af, samt information om hvordan du kan følge med i opgaverne. Derudover, får du et indblik i de ydelser som BigScience.dk tilbyder for at øge den danske deltagelse på Big Science-markedet.

Webinarets oplægsholder er Juliette Forneris, netværksleder af BigScience.dk.

Er webinaret relevant for din virksomhed?

Big Science-organisationer samarbejder med en bred række af virksomheder inden for forskellige industrier. Se eksempler på hvilke områder organisationerne efterspørger ydelser inden for her.

Tid og sted

Webinaret blev afholdt den 19. juni 2019. Hvis du gik glip af det, kan du se en optaget version af webinaret: Introduktion til Big Science-markedet.

Tilmeld nyhedsbrev

×