name

Udbytterig dansk deltagelse på ITER Business Forum

Årets udgave af IBF løb af stablen i slutningen af marts og traditionen tro mødtes en masse repræsentanter fra industrien, Fusion for Energy og ITER-organisationen og andre samarbejdspartnere til tre dage med netværk og videndeling.


Big Science.dk deltog på IBF med en stand sammen med tre virksomheder fra netværket, som hver især tog nogle nye indtryk og betragtninger med hjem. Læs deres uddybende overvejelser her:       

Brian Ulskov Sørensen, Country Manager hos RECAB:

- Jeg oplevede et par meget interessante dage i Frankrig, og fik øjnene op for ITER på et andet plan end inden besøget. Et meget interessant projekt, som bestemt ligger inden for et område som gør det interessant for Recab, vores leverance scope og kompetencefelt. Det er vanskeligt ”remote” at forstå hvilke muligheder der byder sig for en dansk leverandør, men udstillingen og de mange samtaler med ITER-repræsentanter har gjort at jeg vurderer, at der er mulighed for at etablere samarbejde med ITER fremadrettet.

Torben Ekvall, Co-CEO & owner hos Mark & Wedell A/S:

- Mark & Wedell deltog på dette års ITER Business Forum, for at udstille vores unikke superledende strømindføringer samt udvide netværket inden for Big Science. Der var primært tre ting som vi tog med hjem. 1. Information om ITER-projektet og en langt bedre forståelse af dette kæmpe projekt der kan blive en vigtig brik i fremtidens energimix. 2. Styrkelse af eksisterende og opbyggelse af nye netværk på tværs af lande og faggrupper blandt de mange andre udstillere og 3. Besøg på vores stand og leads til tre nye projekter. Et i Tyskland, et i USA og et i Indien. Alt i alt en rigtig god og velafviklet tur.

Christian Jensen, CEO hos B&S International France/Bruun & Sorensen Suisse:

- IBF 2019 var mit andet IBF og til dette års udgave var vi på fællesstand med BigScience.dk. Udover de, for de flestes vedkommende, interessante præsentationer var det som vanligt netværksdelen der gav os mest værdi. ITER er et gigantisk projekt og vi ønsker at tilgå eventuelle kommende tendere i alliance med relevant(e) industripartnere.

Tilmeld nyhedsbrev

×