name

Big Science Business Forum 2018 vinder konferencepris

Uddannelses- og Forskningsministeriet var i februar 2018 vært for Big Science Business Forum (BSBF2018) i samarbejde med BigScience.dk. Ved Københavns Kongres og Event Award, afholdt den 30. april 2019, blev konferencen kåret som "Årets vært for den kongres, der succesfuldt har skabt nye partnerskaber og netværk".


Wonderful Copenhagen og Københavns Kommune står bag Københavns Kongres og Event Award, som uddelte priser til de tre bedste og mest markante begivenheder afholdt i hovedstaden i 2018. Her modtog BSBF2018 prisen som "Årets vært for den kongres, der succesfuldt har skabt nye partnerskaber og netværk".

Det skete med begrundelsen, at konferencen for første gang samlede Europas største forskningsfaciliteter med industrien og skabte et unikt forum for videndeling, udvikling og forretningsmuligheder på tværs af landegrænser, og at konferencen samtidig skabte en unik platform til at promovere danske teknologier og løsninger til helt nye partnere.

BSBF2018 havde flere end 1000 deltagere fra over 30 forskellige lande. Konferencen var arrangeret i samarbejde med organisationerne CERN, EMBL, ESA, ESO, ESRF, ESS, European XFEL, F4E og ILL.

Tilmeld nyhedsbrev

×