Webinar: Virksomhedens strategi på BigScience markedet, 6. maj 2020 9.00-09.45

Den første kontrakt kræver en ekstra indsats fra virksomheden, men det betaler sig på den lange bane, da man får en fod inden for et marked, der altid byder på nye opgaver.


Opbygningen og driften af store forskningsanlæg byder på kontrakter på op til flere milliarder kroner. Har en virksomhed først fået én ordre i en Big Science organisation, vil det ofte bringe flere med sig. Den første kontrakt kræver en ekstra indsats fra virksomheden, men det betaler sig på den lange bane, da man får en fod inden for et marked, der altid byder på nye opgaver i forbindelse med udvikling og drift.

At være leverandør til en Big Science organisation kan åbne døre til andre Big Science organisationer og til tilsvarende internationale markeder, hvor der bliver stillet store krav til kompetencer og kvalitet.

Webinaret skal give jeres virksomhed basisinformationer, så I kan lægge enplan for hvordan I angriber Big Science markedet, herunder hvilke typer produkter/services I skal satse på og hvordan I skal markedsføre jer.

Oplægsholder Nikolaj Zangenberg, Danmark IndustrialLiaison Officer for CERN, Centerchef Big Science, TI.

Deltag gratis, kun for medlemmer af BigScience.dk, tilmelding til pfr@teknologisk.dk, hvorefter link til webinar modtages.

Tilmeld nyhedsbrev

×