name

Nye materialer fra Big Science - morgendagens teknologier i din virksomhed?

Den 20. september 2019 kommer repræsentanter fra CERN, ESA og ITER til Danmark for at demonstrere nye materialer, overflader og produktionsprocesser som er modnet til Big Science organisationernes meget krævende anvendelser, men nu er tilgængelige for virksomheder.


Inden for Big Science investeres der årligt store summer i at udvikle specialmaterialer og overflader til krævende nicheanvendelser – og nu har danske virksomheder muligheden for at afprøve de nye teknologier. Repræsentanter fra CERN og det europæiske rumfartsagentur, ESA, samt fusionsreaktoren ITER kommer til Danmark for at demonstrere nye materialer, overflader og produktionsprocesser, som er udviklet til Big Science organisationernes egne anvendelser, men nu er tilgængelige for industrivirksomheder.

Hør fx hvorfor en dansk hyperbilsproducent undersøger et nyt termisk stabilt materiale udviklet på CERN. Eller hvordan overfladebehandling af acceleratorkomponenter kan bruges til at forbedre 3D-printede produkter til fødevareindustrien. Eller få bare en snak med repræsentanter fra ESA, CERN og ITER om, hvad de har af innovation på materialeområdet, der passer til dine behov.

Tid og sted

Arrangementet afholdes fredag den 20. september 2019 fra kl. 9:00 – 16:00 på Teknologisk Institut, Gregersensvej 1 i Taastrup. Tilmeld dig via linket her. 

Tilmeld nyhedsbrev

×