name

Netværksmøde hos Vink Plast

Kom til netværksmøde 6. december hos Vink Plast i Randers og hør mere om virksomhedens succes på Big Science-markedet. Du vil også møde andre medlemmer af netværket og få mulighed for at drøfte udfordringer og erfaringer som Big Science-leverandør.  


Før frokost har vi et generelt fokus på at være leverandør til Big Science-organisationerne, mens vi efter frokost bevæger vi os mere ind på specifikke problemstillinger, som leverandør. Netværksmødet er derfor oplagt for både nye medlemmer og mere erfarne medlemmer at deltage i.  

Program:

10.30 Velkomst v/Vink Plast

10.45 Kort bordrunde

11.00 Introduktion til Big Science-markedet og eksportmuligheder for danske virksomheder ved BigScience.dk v/Netværksleder Juliette Forneris, BigScience.dk/Teknologisk Institut

11.30 Vores erfaringer som leverandør til CERN v/ Peter Busk Jensen, Salgschef Industri, Vink Plast ApS

12.00 Sandwich og networking

13.00 Åben diskussion om udfordringer med f.eks. specifikke udbud, indkøbsprocedurer eller samarbejde mellem danske virksomheder om big science-opgaver.

14.30 Rundvisning på Vink Plast eller mulighed for korte individuelle møder med repræsentanter fra BigScience.dk

15.00 Tak for i dag

Tilmelding og praktisk:

Netværksmødet afholdes den 6. december 2018 hos Vink Plast, Kristrup Engvej 9, 8960 Randers SØ.

Tilmelding foregår efter først-til-mølle-princippet. Der er plads til max. 25 deltagere, for at sikre de bedste muligheder for faglige diskussioner og møder.

Læs mere og tilmeld dig her.

 

 

 

Tilmeld nyhedsbrev

×