name

Big Science på Digital Tech Summit

BigScience.dk inviterer danske virksomheder med produkter og services inden for det digitale område til at høre nærmere om deres muligheder på Big Science markedet.


Big Science faciliteter har brug for at operere på grænsen af det teknisk mulige, for at kunne levere konkurrencedygtige forskningsværktøjer og de har derfor et særligt behov for at købe og udvikle højt-ydende systemer, som understøtter den videnskabelige udnyttelse af de enorme mængder data - både under selve dataindsamlingen og til behandling af data, og til at monitorere f.eks. sikkerhed, maskinbeskyttelse, robotsystemer, etc.

BigScience.dk arrangerer 2 sessions, hvor CERN, Geneve og ESS, Lund er inviteret til at fortælle om deres behov for både indkøb hos og samarbejde med danske virksomheder. Desuden står specialister klar ved BigScience.dk standen til at kunne hjælpe jer videre.

Behovene for digitale løsninger inkluderer f.eks. instrumentering og CODAC (COntrol, Data Access and Communication), realtidssystemer, SCADA (Supervisory Control and Data Acquisition, for eksempel EPICS), elektronik og FPGA-design, automatisering og netværksinfrastruktur, softwareudvikling, databasedesign, programmering og styring, dataindeksering, opdagelse og genfinding, dataadgang og leveringsmetoder, hardwarekontrolgrænseflader, indlejret software, HPC, datacenter, IT infrastrukturer, data mining og analyseværktøjer, big data analytics, kunstig intelligens, data visualisering og brugergrænseflader, datasikkerhed og -beskyttelse, teknisk brugersupport, samt hardware servere og lagring, netværksudstyr og cloud-teknologier og kvanteberegninger.

Tilmeld nyhedsbrev

×