name

Bliv klogere på udbud og tilbudsprocesser ved Big Science- og forsvarsmarkedet

BigScience.dk holder i samarbejde med Censec et seminar om udbud og tilbudsprocesser både i forhold til BigScience- og forsvarsmarkedet


BigScience.dk og CenSec inviterer i samarbejde til et seminar om udbud og tilbudsprocesser. Seminaret er rettet specifikt mod såvel forsvarsmarkedet, som Big Science-markedet.

Udbud og tilbudsprocesser – fra lov til praktik
Erfarne oplægsholdere vil gå i detaljen omkring hvordan man specifikt afdækker relevant udbudsmateriale, håndterer udbudsprocessen og efterfølgende udarbejder sit tilbud i henhold til gældende regelsæt på området. Seminaret vil også afdække hvad man i øvrigt skal være opmærksom på – såvel lovgivningsmæssigt, som på det praktiske niveau.

Den nye udbudslov
Derudover gennemgås den nye udbudslov, der trådte i kraft 1. januar 2016. Hvilken betydning har det for virksomhederne og hvilke muligheder ligger der i de nye tiltag? De nye ændringer åbner eksempelvis op for at justere i eksisterende kontrakter og byder også på ændrede regler om brug af tildelingskriterier, herunder livscyklusomkostninger og pligt til offentliggørelse af evalueringsmodeller. Den vil også introducere en ny udbudsform – innovationspartnerskabet.

Dialog med professionelle rådgivere
På seminaret vil det desuden være muligt i pauserne at komme i dialog med professionelle udbydere af fremadrettet hjælp og rådgivning i forbindelse med praktisk udarbejdelse af dokumenter mv.

Tilmeld nyhedsbrev

×