name

Big Science – få del i det ukendte marked

Prodan, Industrisamarbejdet og BigScience.dk inviterer til fyraftensmøde, hvor du får indsigt i, hvordan du får del i de gode markedsmuligheder på Big Science markedet.


Prodan, Industrisamarbejdet og BigScience.dk inviterer til fyraftensmøde, hvor du får indsigt i, hvordan du får del i de gode markedsmuligheder på Big Science markedet.

Store internationale forskningsanlæg som CERN, ESO og ESS i Lund køber hvert år varer og serviceydelser for mellem 250 og 300 milliarder kroner. Men den danske andel af dette marked er væsentligt mindre end potentialet.

Maskinfabrikken Prodan har succes på Big Science markedet og vil gerne inspirere andre virksomheder til at komme ind på dette marked. Derfor inviterer Prodan, Industrisamarbejdet og BigScience.dk til fyraftensmøde om dette relativt ukendte marked. På mødet kan du høre om Prodans erfaringer og om netværket BigScience.dk, der kan hjælpe dig til at komme ind på markedet. Du får også indsigt i, hvordan konjunktursituationen og fremtidsudsigterne ser ud for metal- og maskinindustrielle virksomheder.

Program:

14.00
Ankomst og kaffe

14.30
Velkomst
v/Salgschef Heinrich Jacobsen, Prodan

14.40
Hvordan står det til hos de metal- og maskinindustrielle virksomheder? Status og fremtidsudsigter for branchen.
v/Konsulent Sabrina Vestergaard, Industrisamarbejdet

15.00
Introduktion til Big Science markedet og eksportmuligheder for danske virksomheder ved BigScience.dk
v/Netværksleder Juliette Forneris, BigScience.dk/Teknologisk Institut

15.30
Vores erfaringer som leverandør til CERN ved Prodan
v/Salgschef Heinrich Jacobsen, Prodan

16.00
Rundvisning på Prodan

16.30
Mulighed for korte individuelle møder med repræsentanter fra BigScience.dk

17.30
Tak for i dag

Om Prodan:
Prodan er en topmoderne maskinfabrik til metal- og plastbearbejdning, som holder til i en fabriksbygning på 15.000 m² med fuld krankapacitet. Virksomheden er gearet til både komplekse og simple opgaver inden for spåntagning, svejsning, pladebearbejdning og sværgodsbearbejdning. Virksomheden håndterer projekter af varierende størrelser med dele på 100 gram op til konstruktioner, der vejer mere end 20 tons.
Prodan er også en aktiv spiller på Big Science markedet med en lang erfaring som leverandør til verdens største partikelaccelerator, CERN.

Om BigScience.dk:

BigScience.dk er bindeleddet mellem danske virksomheder og de europæiske Big Science organisationer. Det såkaldte Big Science marked omfatter leverancer af varer og ydelser til store forskningsfaciliteter som ESS, CERN og ITER, der alle fungerer som kunder, der efterspørger varer præcis som andre virksomhedskunder. Vi hjælper vores medlemsvirksomheder med at komme tættere på Big Science markedet gennem rådgivning og en række kommercielle og teknologiske ydelser.

Tilmeld nyhedsbrev

×