name

Science and Technology Facilities Council

The Science and Technology Facilities Council (STFC) er en UK government institution, som har til formål at drive en række faciliteter som neutronkilden ISIS Neutron and Muon Source, synkrotronen Diamond Light Source og Central Laser Facility og Harwell Center for Computing. STFC har samtidig en funktion som forskningsråd, hvor de finansierer projekter ved universiteter og stiller deres faciliteter til rådighed.


STFC leverer desuden en række ydelser til andre Big Science-organisationer som CERN, ITER og ESS, hvor STFC er In-Kind partner.

STFC er et offentligt organ under UK Government’s Department for Business, Energy & Industrial Strategy (BEIS).

Organisationens budget er omkring 5,4 mia. kr. for 2016-2017 og omkring 5,3 mia. kr. for 2017-2018. Budgettet tæller også medlemskaber hos f.eks. CERN og ESO.   

INDKØBSREGLER

STFC varetager indkøb fra de fleste af organisationens faciliteter, dog ikke Diamond Light Source. Både STFC og Diamond er underlagt EU-regler for offentlige indkøb.

STFCs indkøb er outsourcet til UK Shared Business Services (SBS), hvor langt de fleste af organisationens udbud er publiceret. De store udbud findes desuden på den europæiske database TED. Ved mindre udbud på under 220.000 kr. kan teknikere og indkøbsafdelingen indhente tilbud fra deres foretrukne leverandører.

STFCs generelle råd til virksomheder er, at de ikke kontakter STFC eller UK SBS, men i stedet møder organisationen på internationale messer og trade shows.

For Diamond Light Source:

Indkøbsbugettet for Diamond ligger på omkring 265 mio. kr. årligt. Diamond er i en driftsfase med fokus på opgraderinger af ældre beamlines, men planlægger samtidig fem nye beamlines.

Virksomheder, der ønsker at komme i betragtning som leverandør til Diamond skal registrere sig i Diamonds tender-database. Desuden er interesserede virksomheder velkomne til at sende en e-mail til procurement@diamond.ac.uk.       

MERE INFORMATION

STFCs hjemmeside

Tilmeld nyhedsbrev

×