Kontakt din studievejleder

Big Science Academy samarbejder med en række erhvervsakademier, professionshøjskoler og universiteter om at formidle praktik- og studieophold ved de europæiske Big Science-faciliteter.

Det er muligt at netop din uddannelsesinstitution ikke er på listen men det skal ikke afholde dig fra at prøve at komme afsted.

Start med at tage kontakt til din studievejleder og såfremt at de ikke allerede kender til mulighederne for ophold ved de europæiske Big Science-faciliteter så bed dem kontakte os.

Studievejlederen skal kontakte den person der står som Industrial Liaison Officer for pågældende facilitet. Find dem HER.


Hvordan kommer jeg videre?

Efter at du har talt med din studievejleder skal denne kontakte os (se ovenfor). Herefter finder vi sammen ud af hvad der efterspørges og hvad der kan tilbydes. På den måde ser vi hvilke muligheder der er for at komme afsted.

Hvis du gerne vil vide hvordan det er at opholde sig i udlandet og arbejde ved de europæiske Big Science-faciliteter er du meget velkommen til at kontakte os på vores kontakthotline. Ansatte ved BigScience.dk kan her fortælle om hvordan de oplevede det.

Du kan booke et møde med dem via kontaktformularen HER. Angiv gerne hvilken facilitet der særligt har din interesse.

Endelig bør du se interviews med to tidligere praktikanter, Nanna og Lucas, som begge var på ophold ved CERN.

Interview med Nanna:

 

 Interview med Lucas:

 

Tilmeld nyhedsbrev

×