Aktiviteter

Denmark at ESO

1.-2. marts 2017 i München, Tyskland.

Nærmere information følger.

 

Læs mere >

DIBS17 (Danish Instruments for Big Science)

Mandag den 23. januar 2017 på DTU i Lyngby.

Læs mere >

Studietur til Harwell Science and Innovation Campus

28.-30. november 2016, England.

Hør om forretningsmuligheder fra ISIS (neutronkilde) og Diamond Light Source (synchrotron) og mød relevante personer hos disse anlæg.

Læs mere >

CERN HiLumi Industry Day

31. oktober 2016 i Lissabon, Portugal

På industridagen vil virksomheder få mulighed for at møde projektingeniørerne fra HL-LHC og høre mere om de tekniske og kommercielle udfordringer i forbindelse med opgraderingen af LHC.

Læs mere >

BigScience.dk Netværksmøde 2016

På dette års netværksmøde får du et indblik i tre aarhusianske acceleratorer: ASTRID-2 på Aarhus Universitet, Dansk Center for Partikelterapi på Aarhus Universitetshospital og Teknologisk Instituts Tribologicenter.

 

Læs mere >

Big Science – få del i det ukendte marked

AFHOLDT

13. juni 2016, Randers

Prodan, Industrisamarbejdet og BigScience.dk inviterer til fyraftensmøde, hvor du får indsigt i, hvordan du får del i de gode markedsmuligheder på Big Science markedet.

Læs mere >

Bliv klogere på udbud og tilbudsprocesser ved Big Science- og forsvarsmarkedet

AFHOLDT

6. juni 2016, Lystrup

BigScience.dk holder i samarbejde med Censec et seminar om udbud og tilbudsprocesser både i forhold til BigScience- og forsvarsmarkedet

Læs mere >

ESS & MAX IV: Cross Border Science and Society – Regional Leverantörsbas - ett samarbete för en starkare region med regionala leverantörer

AFHOLDT

10. marts 2016, Lund

Den 10 mars välkomnar vi lokala, regionala och nationella aktörer som deltar i arbetet för att stimulera utveckling i spåren av de stora forskningsanläggningarna. Projektet Cross Border Science and Society som drivs i samverkan med Danmark och Norge, är ett av Region Skånes största projekt, med en omsättningbudget på 178 miljoner. Konferensen har sitt fokus på det som händer i ett av delprojekten, Regional leverantörsdatabas.

Læs mere >

DIBS'16: Danske Instrumenter til Big Science

AFHOLDT

25. januar 2016, Københavns Universitet

Hovedtemaet for DIBS´16 er projektstyringsproblematikker, som typisk opstår i spændingsfeltet mellem de forskellige kulturer og arbejdsformer, der ofte er til stede simultant i samarbejdet mellem virksomheder og forskningsinstitutioner.

Læs mere >